Waarom zijn de bananen krom?

Waarom BugWorks? Er is een aantal redenen om voor ons te kiezen. Onze werkwijze bijvoorbeeld. Die is best bijzonder en daarom hebben we er een aparte pagina aan gewijd.

Maar met een aparte werkwijze alleen kom je er natuurlijk niet. BugWorks heeft daarnaast een brede kennis en expertise in huis om u snel en adequaat bij ict-vraagstukken te ondersteunen. Omdat we ervoor hebben doorgeleerd, maar ook omdat we inmiddels een ruime ervaring hebben opgebouwd.

Bovendien zijn we flexibel. Geen negen tot vijf mentaliteit. Moet er dringend voor een probleem een oplossing worden gezocht? Geen probleem. Dan gaan we gewoon een keertje ietsje later naar bed…

Totaaloplossingen zijn ook een specialiteit. Hoe kan dát nou, horen we u denken. BugWorks is maar een kleine ict-dienstverlener. Welnu, behalve dat we best wel slim zijn en ons in de loop van de jaren breed georiënteerd hebben, kunnen we terugvallen op een netwerk van specialisten en (toe)leveranciers. Daardoor zijn we in staat om voor het hele spectrum van ict-vraagstukken passende oplossingen aan te bieden.

Belangrijk is verder dat BugWorks niet merkgebonden en daarom volledig onafhankelijk is. Wij kunnen in elke situatie voor de meest optimale oplossing kiezen. Dat is natuurlijk in het voordeel van onze opdrachtgevers. Zij krijgen niets opgedrongen, maar een product dat of een dienst die zo goed mogelijk op hun situatie is toegespitst.

Trouwens, negatieve geotropie is de reden dat bananen krom zijn. Dat is BugWorks: als we het niet weten, zoeken we het op!